Egyéni foglalkozások

Asztrológia

Asztrológia

Nem vagyok jövőbe látó!

Az asztrológia szimbólumokkal dolgozó rendszer.

Az ábrádban szereplő szimbólumok mesélik el, hogy milyen a személyiséged. Miért van, hogy egyes emberek idegesítenek, míg másokkal azonnal megtalálod a hangot? Mely életterületeken boldogulsz és hol nehezített a pálya. Miért érzed azt, hogy ami eddig ment, most hátráltat? Mit vár tőled az adott helyzet, mire készít fel? Milyen eszközökkel állsz a megoldások elé és mik állnak még a rendelkezésedre a konstruktív megoldás érdekében? 

Születési hely, adatok szükségesek az elemzéshez. Hozhatsz bármilyen élettémát, ami éppen foglalkoztat.

Rendszerutazás - asztroállítás

Rendszerutazás

"A legfenségesebb dolgok gyakran csíny és mulatság álruhájában érkeznek."

Andre A.

Kalandra hívlak és azt javaslom, hogy ne papírlapon nézegessük az asztrológiai ábrád, hanem jelenítsük meg a térben, dőljünk hátra és élvezzük az előadást. Szólaljanak meg belső világod szereplői, mint a benned élő vizsgáztató, kalandor, kerékkötő, segítő, szolgálatkész, szabotőr, elemző, kritikus és még sokan mások. Hallgassuk és kérdezzük meg őket arról, mire lenne szükségük ahhoz, hogy ne hátráltassanak, inkább előremozdítsanak utadon.

Ketten többszemközt

Egyéni foglalkozás

"Minden, amit hallunk csak vélemény és nem tény! Minden, amit látunk csak nézőpont és nem a valóság!"

Marcus Aurelius

Gyors, intenzív, hatékony egyéni üléses tanácsadás. Ketten kezdjük a beszélgetést, de lesz egy üres szék és egy bizonyos pontján a beszélgetésnek meghívhatod azt a személyt, aki témád feldolgozásának szempontjából elengedhetetlenül fontos. Mindez virtuálisan történik.

Nagyon hatékony módszer a megakadások oldására.